Jobba i en modern arbetsmiljö med härliga kollegor

För tillfället söker vi medarbetare till vår tunnplåtsproduktion. Vi har en modern maskinpark, en stark gemenskap och alltid roligt på jobbet. Vill du bli en del av vårt härliga gäng? Ansök nedan!

 

 

2

TUNNPLÅTSPRODUKTION

Metallarbetare till tunnplåtsproduktion

Är du självgående, praktisk lagd och nyfiken på plåtbearbetning? Trivs du i en roll där du får ha mycket ansvar? Då är jobbet som metallarbetare hos vår moderna tunnplåtsproduktion något för dig.

Vi har under flera års tid investerat i nya maskiner för att modernisera och effektivisera vår maskinpark. Keymets maskinpark består idag av högt automatiserade maskiner som utför allt från stansning, laser- och vattenskärning, bockning, nitning, svetsning och efterbearbetning så som pulver-våtmålning och montering.

Vi söker metallarbetare till vår tunnplåtsproduktion, en med inriktning på bockning och en som har varierande kunskaper inom plåtbearbetning. Vi ser gärna att du arbetar bra i högt tempo och att du har förmågan att jobba självständigt.

Vi söker dig som:

  • Är ansvarstagande, noggrann och flexibel
  • Har god samarbetsförmåga
  • Har kvalitet som största mål
  • Gärna har tidigare erfarenhet av plåtbearbetning (men detta är inget krav)

 

Keymet är en föregångare inom metallindustrin i Norden. Vi tar oss an de mest avancerade utmaningarna i komplexa industrier där kraven på precision är extremt höga, och vi hyser hela vår produktion under ett och samma tak. Vår historia har varit en verklig framgångssaga: från att ha startat verksamheten år 2006 i Jakobstad exporterar vi nu största delen av vår produktion – och vi växer så det knakar.

På Keymet värderar vi sammanhållning och gemenskap, och vi erbjuder dig som är driven möjlighet att avancera inom företaget och att både utveckla och utmana dig själv.

Låter detta som det rätta jobbet för dig? Skicka in din ansökan till rekry@keymet.fi , sista ansökningsdag 10.9.

Tjänsten är fast anställning på heltid, startdatum enligt överenskommelse.