Rekry

Etsimme metallityöntekijöitä ohutlevytuotantoon. Meillä on moderni koneparkki, vahvaa yhteisöllisyyttä ja hauskaa töissä. Haluatko olla osa iloista tiimiämme? Hae nyt!

2

OHUTLEVYTUOTANTO

Metallityöntekijöitä ohutlevytuotantoon

Oletko itsenäinen, käytännönläheinen ja kiinnostunut levyntyöstöstä? Viihdytkö roolissa, jossa saat paljon vastuuta? Silloin työpaikka metallityöntekijänä nykyaikaisessa ohutlevytuotannossamme on sinua varten.

Olemme usean vuoden ajan investoineet uusiin koneisiin modernisoidaksemme ja tehostaaksemme konekantaamme. Keymetin koneisto koostuu tänä päivänä pitkälle automatisoiduista koneista, jotka suorittavat kaiken lävistyksestä, laser- ja vesileikkauksesta, taivutuksesta, niittauksesta ja hitsauksesta jauhe-märkämaalauksen ja asennuksen kaltaiseen jälkikäsittelyyn.

Etsimme ohutlevytuotantoomme metallityöntekijää: taivutukseen erikoistunutta henkilöä ja monipuoliset taidot levyntyöstöstä omaavaa henkilöä. Haluamme, että osaat työskennellä kovassa tahdissa ja että sinulla on kyky toimia itsenäisesti.

Etsimme sinua, jos:

  • Olet vastuullinen, tarkka ja joustava
  • Sinulla on hyvät yhteistyötaidot
  • Pidät laatua ensisijaisena tavoitteena
  • Sinulla on mielellään aiempaa kokemusta levyntyöstöstä (tämä ei kuitenkaan ole vaatimus)

Keymet on Pohjoismaiden metalliteollisuuden edelläkävijä. Tartumme monimutkaisten teollisuuksien kaikkein edistyneimpiin haasteisiin, jotka edellyttävät äärimmäistä tarkkuutta, ja koko tuotantomme on yhden ja saman katon alla. Yrityksemme taival on ollut todellinen menestystarina: aloitimme toiminnan vuonna 2006 Pietarsaaressa ja viemme jo nyt ulkomaille valtaosan tuotannostamme – ja kasvumme jatkuu hurjaa vauhtia.

Arvostamme Keymetissä yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä, ja tarjoamme kunnianhimoisille työntekijöillemme mahdollisuuden edetä yrityksessä sekä kehittää ja haastaa itseään.

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta työltä? Lähetä hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen rekry@keymet.fi , viimeinen hakupäivä on 10.9.

Kyseessä on vakituinen kokopäivätyö, jonka aloituspäivämäärän sovimme yhdessä.