Vi är inte antingen eller - utan både och

Vi har specialiserat oss på att tillverka både tunnplåtsprodukter och bearbetade produkter. Dessutom kompletterar vi ständigt våra tillverkningsmetoder efter våra kunders behov. Vi har investerat långsiktigt i båda teknologierna eftersom vi vill tillverka och montera färdiga produkter, själva i vår egen fabrik.

 

Perfektion genom precision

Vi är orubbliga och för oss har allt en betydelse. Vi kräver att man håller det man kommit överens om och vi har en väldigt kunnig personal vilket gör att våra produkter är av utmärkt kvalitet. Genom noggranna kvalitetskontroller kan vi upprätthålla kvaliteten och samtidigt förbättra våra processer.

Vi söker lösningar och kan internationell handel 

Nya produkter kräver ibland nya verktyg, kanske en ny investering eller ett specialkunnande. Vi utvecklar ständigt våra produkter och processer för att bäst kunna tillgodose kundens behov. För oss är internationella avtal och internationell handel en vardag. Det är enkelt att diskutera affärer eller ingå avtal med oss – vi talar samma språk som du.

Kunnandet finns i vår personal


Kunnig personal gör det möjligt för oss att tillverka krävande delar och därför sätter vi stort värde på yrkesskicklighet. Vi löser problemen genom teamwork.

Vi ser framåt


Vi gillar utmaningar och söker lösningar. Vi är beredda att arbeta oförtröttligt och samarbeta långsiktigt med dig och ditt företag. Ta kontakt när du vill nå längre.

 

vd. Mikael Lillvik

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev