Emme ole joko tai – vaan molempia

Olemme erikoistuneet sekä ohutlevy- että koneistettujen tuotteiden valmistukseen. Lisäksi täydennämme valmistusmenetelmiämme sitä mukaan, mitä asiakkaamme meiltä odottavat. Olemme halunneet investoida pitkäjänteisesti molempiin teknologioihin, koska haluamme tehdä ja kokoonpanna asiakkaan tuotteen valmiiksi asti, itse.

Kun pitää asian omissa käsissä, tietää mitä tehtaassa tapahtuu

Olemme tinkimättömiä. Ajattelemme, että kaikella on väliä. Vaadimme, että sovituista asioista pidetään kiinni. Siksi tuotteemme ovat laadultaan erinomaisia, koska jokainen työntekijä osaa ja tietää, mitä tehdä ja miten toimia. Me myös valvomme laatua. Emme siksi, että etsisimme työntekijöiden tekemisistä vikoja, vaan siksi, näin pystymme parantamaan prosessiamme ja laatua. 

Etsimme ratkaisuja ja osaamme kansainvälisen kaupan

Uudet tuotteet vaativat joskus uusia työkaluja, ehkä uuden investoinnin tai erikoisosaamista. Olemme orientoituneet katsomaan eteenpäin ja siksi selvitämme, miten asiakkaan tuote voitaisiin valmistaa parhaalla mahdollisella tavalla. Meille kansainvälisen kaupan toimintatavat ovat arkipäivää. Siksi tarjousten tai sopimusten tekeminen on kanssamme mutkatonta – puhumme kanssasi samaa kieltä.

Ihmisissä on osaaminen

Arvostamme ammattitaitoa. Osaava henkilökunta mahdollistaa vaativien osien valmistuksen, siksi rekrytoimme osaajia koko Euroopan alueelta. Ratkaisemme ongelmat tiimityönä.

Katsomme eteenpäin

Pidämme haasteista ja etsimme ratkaisuja. Olemme valmiita tekemään töitä sitkeästi, yhteistyössä kanssasi. Ota yhteyttä, kun haluat kurottaa pidemmälle.

 

tj. Janne Vähäkangas

Tilaa uutiskirjettämme