Ensiluokkaista asiantuntemusta parhaista valmistusratkaisuista

Tuotamme ja hallinnoimme edistyksellistä metalliosien suunnittelua ja tuotantoa valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Kiitos pitkän kokemuksemme ilmailusta, metallin tuotantoketjuista ja edistyksellisistä lääketieteellisten osien tuotannosta, voit luottaa meihin, kun tarvitset tarkkaa valmistusta.

Pitkälle automatisoitu konepuistomme on yksi Pohjoismaiden nykyaikaisimmista ja monipuolisimmista ja käsittää laajan valikoiman ohutlevytuotannon koneita sekä jyrsintä- ja sorvauskoneita vaativille tuotteille ja sarjatuotantoon. Koneiden omistaminen joka tarkoitukseen mahdollistaa koko tuotantoketjun saman katon alla.

CNC-työstölaitteiden ohella olemme erikoistuneet myös titaanin ja muiden haastavien materiaalien hitsaukseen. Poikkeuksellisten tulosten saavuttamiseksi yhdistämme perusteellisen kokemuksemme ohutlevyistä robotiikkaan ja koneistusteknologiaan.

Koko tuotantoketju saman katon alla

Meillä on tuotantoketjumme täysi hallinta. Pitämällä koko tuotantoketjun samassa talossa voimme kehittää ja tarkkailla valmistusprosessia ja tarjota asiakkaillemme nopeat toimitusajat ja ehdotonta luotettavuutta. Ennen kaikkea valvomme lopputuotteen laatua.

Me tarjoamme täydellisiä valmistusratkaisuja kaikkeen vesileikkauksesta, laserleikkauksesta ja ohutlevytuotannosta koneistukseen, jyrsintään ja sorvaukseen. Tarjoamme lisäksi jauhemaalaus-, märkämaalausäja merkintäratkaisuja.

Me olemme ketju.

"Etsimme ratkaisuja ja osaamme
kansainvälisen kaupan."

Tilaa uutiskirjettämme