Förstklassig expertis för de bästa tillverkningslösningarna

Vår styrka är att planera och skapa avancerade produktionsprocesser för metalldelar till tillverkningsindustrin. Tack vare vår mångåriga erfarenhet inom flyg- och rymfartsdindustrin, metalltillverkningskedjor och avancerade projekt inom läkemedelsindustrin kan du lita på att vi levererar precision.

Vår högautomatiserade maskinpark är en av de mest moderna och mångsidiga i Skandinavien och består av ett brett utbud av maskiner för plåttillverkning samt fräs- och svarvmaskiner för krävande produkter och serietillverkning. Genom att ha investerat i maskiner för alla ändamål kan vi hysa hela vår produktionskedja under ett tak.

Förutom CNC-bearbetning är vi också specialiserade på avancerad svetsning av titan och andra särskilt utmanande material. Vi kombinerar gedigen expertis inom plåt med robotik och avancerad bearbetningsteknik för att uppnå exceptionella resultat.

Hela tillverkningskedjan under ett och samma tak

Vi har full kontroll över vår tillverkningskedja. Genom att hålla hela produktionskedjan under ett och samma tak kan vi utveckla och övervaka tillverkningsprocessen och ge våra kunder snabba leveranstider och orubblig tillförlitlighet. Framför allt kan vi kontrollera kvaliteten på slutprodukten.

Vi tillhandahåller kompletta tillverkningslösningar för allt från vattenskärning, laserskärning och plåttillverkning till bearbetning, fräsning och svarvning. Vi tillhandahåller även pulvermålning, våtmålning och märkningslösningar.

Vi är hela kedjan.

"Vi söker lösningar och kan internationell handel."

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev