Valmistamme saman katon alla innovatiivisia mekaanisia komponentteja, aina raaka-aineesta valmiiseen tuotteeseen asti. Tuotannossamme yhdistyy niin ohutlevy- kuin muovausteknologian asiantuntemus.

 

Lisäksi olemme erikoistuneet harvinaisten materiaalien hitsaukseen. Ei ehkä ole tavallista, että koko tuotantoketju löytyy samasta rakennuksesta mutta olemme perfektionisteja ja haluamme hallita koko prosessia.

 

Tarpeeksi hyvä lopputulos ei riitä meille. Niin tuotteemme kuin henkilökuntamme ovat omaa luokkaansa. Tuotantokonseptimme ansiosta pystymme valvomaan koko tuotantoprosessia alusta loppuun asti, varmistaen näin laadukkaan lopputuotteen. Lisäksi toimitusprosessi nopeutuu, kun tuote siirtyy työvaiheesta toiseen samassa tehtaassa.

 

Koska olemme erikoistuneet mekaanisten komponenttien valmistukseen elektroniikka-, ilmailu- ja lääketeollisuudelle, yli 60 % tuotteistamme viedään ulkomaille. Olemme ylpeitä yhteistyöstämme maailman johtavien yritysten kanssa. Täten tuotteidemme kestävyys, laatu ja toimintavarmuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä.

"Etsimme ratkaisuja ja osaamme
kansainvälisen kaupan."

Tilaa uutiskirjettämme