I vår produktion förenas kunnande inom tunnplåts- och bearbetningsteknologi. Därför kan vi tillverka krävande produkter och produkter som förutsätter olika tillverkningstekniker från början till slut i en fabrik. Ju mer invecklad en produkt är desto intressantare tycker vi den är.

Våra kunder är internationella företag inom flygplans-, energi- och elektronikindustrin. För dessa företag är produkternas hållbarhet, kvalitet och säkra funktion viktiga. På grund av vårt koncept med lång värdekedja kan vi övervaka hela tillverkningsprocessen och säkerställa kvaliteten i slutprodukterna. Dessutom blir leveransprocessen snabbare då produkterna går från en arbetsfas till en annan i en och samma fabrik.

När du inleder samarbete med oss kommer du att konkret se vad som avses med smidiga leveranser och kvalitet på slutprodukten.

Nyheter

Artist rendering of the the Galactic/Extragalactic ULDB Spectroscopic Terahertz Observatory (GUSTO) mission high above Earth to measure emissions from the interstellar medium. Launch is scheduled for 2021. Credit: NASA/Johns Hopkins APL
21.10.2019
Det är med glädje och stolthet som Keymet kan meddela om samarbetet med Omnisys och NASA:s projekt GUSTO (Galactic/extragalactic Ultra long duration balloon Spectroscopic Stratospheric THz Observatory).
Läs mera

”Kvalitetsdiplom till Keymet från Global Eagles dotterbolag”

 

LÄS MERA

SÄKRA LEVERANSER OCH
TOPPKVALITE. VARFÖR?

 

MER OM VÅR VERKSAMHETSFILOSOFI