I vår produktion förenas kunnande inom tunnplåts- och bearbetningsteknologi. Därför kan vi tillverka krävande produkter och produkter som förutsätter olika tillverkningstekniker från början till slut i en fabrik. Ju mer invecklad en produkt är desto intressantare tycker vi den är.

Våra kunder är internationella företag inom flygplans-, energi- och elektronikindustrin. För dessa företag är produkternas hållbarhet, kvalitet och säkra funktion viktiga. På grund av vårt koncept med lång värdekedja kan vi övervaka hela tillverkningsprocessen och säkerställa kvaliteten i slutprodukterna. Dessutom blir leveransprocessen snabbare då produkterna går från en arbetsfas till en annan i en och samma fabrik.

När du inleder samarbete med oss kommer du att konkret se vad som avses med smidiga leveranser och kvalitet på slutprodukten.

Nyheter

20.08.2019
Keymets projektchef för flygplansindustrin, Marisol Zamora, träffade Airbus A350 First Officer Christian Krohn för en intervju. Eftersom Keymet tillverkar olika produkter till flygplansindustrin bl.a. Ipad hållare till cockpitar, ville vi genom mötet bredda vår kunskap om hur produkterna används och vad vi i framtiden kunde tillverka till flygplansindustrin. Läs gärna mer om intervjun nedan (på engelska).
Läs mera

”Kvalitetsdiplom till Keymet från Global Eagles dotterbolag”

 

LÄS MERA

SÄKRA LEVERANSER OCH
TOPPKVALITE. VARFÖR?

 

MER OM VÅR VERKSAMHETSFILOSOFI